У Рожищенському районному домі «Просвіта» організували круглий стіл

09 Листопада 2019, 12:41
3647

Наближається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Цього року це свято в районі особливе тим, що Рожищенський районний дім «Просвіта» святкуватиме своє 70-річчя.

7 листопада, напередодні професійного свята та ювілею у РД «Просвіта», у затишному оновленому методичному кабінеті, за чашкою чаю та кави, відбулася зустріч працівників районного дому «Просвіта», представників місцевого самоврядування та виконавчої влади в районі. Про це повідомили у РДА.

Модераторка «круглого столу» Наталія Марценюк розповіла про історію створення та становлення районного дому «Просвіта», а також запросила до спілкування усіх присутніх, аби вони поділилися своїми враженнями, думками та планами щодо функціонування та розвитку осередку культури в районі.

Директор РД «Просвіта» Сергій Горбач розповів про зроблене за останні роки в плані матеріально-технічного забезпечення діяльності установи. А це й ремонт в танцювальному залі, методичному кабінеті та музичному класі, придбання нових меблів та барабанної установки, заходи з енергозбереження та інше.

Заступниця голови районної ради Раїса Кучмук закликала працівників культури планувати і мріяти на десятки років вперед, щоб РД «Просвіта» розвивався і процвітав.

Під час заходу присутні працівники закладу згадували про минуле, мріяли про майбутнє (а мрії записували на папері), дякували за теперішнє один одному – за взаємодопомогу, керівництву району – за підтримку у реалізації усіх задумів.

Тож нехай пісня звучить довго-довго, а мрії здійсняться! – звучали побажання.

На таких піднесених та оптимістичних нотах завершився «круглий стіл».

До слова, колектив РД «Просвіта» запрошує рожищан та гостей міста на ювілейний концерт «Вінок калиновий сплітаєм ми із пісень свойого краю», який розпочнеться 9 листопада о 13.00 в РД «Просвіта».






Коментарі
09 Листопада 2019, 16:57
старі та пристаркуваті баби
10 Листопада 2019, 13:49
І вас чекає старість,дасть Бог, і ви порозумнішаєте до того віку
10 Листопада 2019, 14:48
а хто сказав що я не старий(стара).Старість не ознака розуму тим більш в нашій країні та Рожищах зокрема.
13 Листопада 2019, 10:01
Советский союз
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024