Імовірний новий керівник управління транспорту Рівного найперше обіцяє «розібратися з пільговиками»

А потім впроваджувати інновації (с)

Управлінням транпорту Рівного, яке вважають збитковим, нема кому керувати. Рівним активно поширювалися чутки щодо претендентів на вакантне місце після вимушеної відставки через пенсійний вік начальника міського управління транспорту та зв’язку Віталія Миронюка. Він пропрацював на цій посаді майже десять з половиною років.

І ось, нарешті, міський голова Володимир Хомко визначився з імовірним кандидатом на посаду.

Це ексголова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.

Свій вибір Володимир Хомко прокоментував журналістам «7 Днів» так:

– Надходило багато пропозицій, у тому числі й з транспортної сфери. Але для мене головним аргументом служило те, щоб ні сам претендент, ні наближені до нього особи (родичі, друзі чи добре знайомі) не мали бізнесу в галузі пасажирських перевезень. Отож, коли приходили й казали, що та чи інша людина розуміється в цій справі, бо має в ній свої інтереси, то для мене це було мінусом, а не плюсом на користь кандидатури. Усе через те, що ця сфера доволі вразлива до корупції, отож мені потрібна людина, котра прийшла б зі сторони.

 

Володимир Пилипчук, який нині збирає необхідні документи й проходить обов’язкову перевірку, має досвід організаційної роботи. Крім МЕГУ, закінчив Краківську академію ім. Модежевського. І, що важливо, не мав ніякого стосунку до бізнесу, пов’язаного з пасажирськими перевезеннями. Сподіваюся, що він виправдає покладені на нього надії.

Володимир Пилипчук підтвердив цю інформацію журналістам «Радіо Трек»:

- Сьогодні я лише подаю документи. Розмова з Володимиром Євгеновичем була, справді. Все нині залежить від того, яке розпорядження підпише міський голова. Я, справді, не маю власних маршрутів і ніколи не працював у сфері транспортних послуг. Але маю досвід на управлінській посаді. Про перші кроки говорити зарано, адже я - тільки претендент.

Щодо впровадження електронного квитка у громадському транспорті, як пріоритетний напрямок розвитку Рівного, Володимир Пилипчук зауважив:

- Сьогодні я не готовий відповідати на це питання. Коли буду на цій посаді – тоді розбиратимусь із цим. 100% ми будемо працювати над цим питанням, але спочатку треба розібратись із кричущими випадками перевезення пільговиків. Маю на увазі ті ситуації, коли людям нахабно відмовляють у праві на проїзд. Тобто спочатку треба налагодити роботу, а потім займатися інноваціями.

Володимир Пилипчук каже, що не знає про конкурентів на цю посаду.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що очолити управління може депутат Рівнеради Любов Романюк. 

Довідково:

Володимир Пилипчук народився 25 квітня 1986 року в місті Рівному. Закінчив Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім. С. Дем’янчука за спеціальністю «Менеджмент організацій» та отримав кваліфікацію менеджера-економіста. Здобув ще одну вищу освіту у Краківській академії ім. А.Ф. Модежевського за спеціальністю «Зовнішньоекономічна діяльність». Трудову діяльність Володимир Пилипчук розпочав 2007 року на посаді заступника директора відділу збуту фірми «Р.Р.Н. Енігма» в м. Пшеворськ (Польща). З 2008 до 2014 року – директор ТзОВ «Віммер» у м. Рівне. З 2012 по 2014 рік працював помічником-консультантом народного депутата України Юрія Вознюка. З 28 лютого 2014 року по 19 листопада 2015 року – голова Рівненської районної ради 6-го скликання, а з 27 квітня 2016-го по 11 липня цього року – голова Рівненської районної державної адміністрації.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4






 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень