ТЕЦ у Новому Роздолі та Новояворівську тимчасово передадуть «Нафтогазу», – прем’єр-міністр

IMG_7897

Щоби максимально швидко вирішити питання із виплатою заборгованості із зарплатні та пустити тепло у помешкання, ТЕЦ у Новому Роздолі та Новояворівську тимчасово передадуть в управління «Нафтогазу».

Про це під час свого візиту на Львівщині повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

«За моєю інформацією, Новий Розділ і Новояворівськ – це два міста, де склалася така складна ситуація, куди ми особисто приїхали, щоби подивитися, що реально відбувається на місцях. Тому що у Києві кажуть одне, а на місцях відбувається щось інше. Відтак ми приїхали, щоби побачити реальну ситуацію», – сказав Олексій Гончарку.

І додав, що люди місяцями не отримували зарплатню, а рахунки компанії заарештовані.

«Люди не хочуть більше працювати з цією управляючою компанією. Це означає, що треба знайти нормальне рішення. Цим нормальним рішення є передача об’єктів державній компанії «Нафтогаз», яка гарантовано не допустить прострочок. Це тимчасове рішення, але дозволить вирішити це питання максимально швидко. Це найкращий варіант», – зазначив прем’єр-міністр.

За його словами, компанії «Нафтогаз» потрібно кілька днів, щоби укласти контракти з людьми і вони вийдуть на роботу.

«Я думаю, після цього вони запустять тепло. Питання щодо газу знято – ми його вирішили.  Тобто йдеться про кілька днів. Давати оцінку Новому Роздолу я наразі не хочу. Спочатку потрібно зрозуміти, що там відбувається, адже є додаткова проблема, пов’язана із якістю мереж. Наші спеціалісти досліджували це питання.  Зробимо усе, що залежить від нас, аби максимально швидко усунути ці недоліки», – пояснив Олексій Гончарук.

На його думку, компанія «Нафтогаз» – це велика стабільна група, яка точно не матиме заборгованості із заробітної плати, яка може якісно управляти подібними об’єктами. Що буде далі, – чи залишаться ці об’єкти в управлінні «Нафтогазу», чи ні, – вирішать згодом. Наразі пріоритет – виплати заборговані зарплати і запустити тепло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: