$ 38.08 € 41.49 zł 9.64
+11° Київ +12° Варшава +10° Вашингтон

У РФ студент влаштував стрілянину у коледжі, є загиблі

Ілона Завальнюк 14 Листопада 2019 08:27
У РФ студент влаштував стрілянину у коледжі, є загиблі

У Росії в Амурському коледжі будівництва та комунального господарства міста Благовіщинськ сталася стрілянина. У результаті події попередньо загинули 2 людей, включно зі стрілком.

За інформацією місцевої влади, вогонь відкрив студент, передає ТАСС. «Ми підтверджуємо, що така подія має місце, але подробиці поки не знаємо, займається Слідчий комітет», - пояснили в обласному уряді.

У МОЗ Амурської області спочатку заявили про одного загиблого унаслідок стрілянини.

«За попередніми даними, в результаті події загинула одна людина, постраждали троє. На місці працюють лікарі і фельдшери швидкої допомоги», - відзначили у міністерстві.

Про стрілянину повідомив юнак, який підійшов до наряду ДПС ДАІ неподалік навчального закладу.

«Коли інспектори піднялися на другий поверх навчального закладу, побачили громадянина зі зброєю. Він зробив постріли в бік інспекторів ДПС, поліцейські відкрили вогонь у відповідь. Зловмисника блокували в аудиторією», - відзначили у МВС Амурської області, повідомляє Інтерфакс.

Нагадаємо, 17 жовтня у тимчасово окупованому місті Керч в місцевому політехнічному коледжі стався теракт з масовим вбивством.У мережі з’явилося фото підозрюваного та кілька відеороликів, які демонструють момент вибуху, а також стрілянину.

21 смерть, 10 осіб в реанімації та 5 у комі, близько 60 постраждалих, 3-денний траур і одне самогубство – статистика трагедії станом на ранок 18 жовтня 2018. Напередодні трагедії в Керчі окупанти навчали дітей стріляти.

Також в російській школі учениця 7 класу розстріляла однокласників. А недавно в РФ озброєний школяр узяв заручників.