Ковельчанка винить ексзаступника голови ОДА Дениса П’ятигорця в обмані жителів військового містечка

14 Листопада 2019, 12:00
Валентина Ющук 4186
Валентина Ющук

Колишній заступник голови облдержадміністрації перед виборами обіцяв допомогти жителям військового містечка на околиці Ковеля, а потім забув про свою обіцянку.

Під час прямого ефіру в студії волинського телеканалу «Аверс» два депутата Ковельської міської ради та кілька громадських активістів обговорювали проблему військового містечка у Ковелі на вулиці Грищенка (колишня Кутузова), жителі якого прописані у місті, а земля перебуває на території Дубівської сільської ради. Ковельчани з «купола» (так називають в народі це містечко) скаржилися, що немає освітлення біля будинків, нарікали на відсутність магазину та автобусного сполучення, вщент розбиту дорогу, яка веде в місто.

Читайте також: Діти і онуки військових пікетували Ковельську міську раду

Мешканка містечка Валентина Ющук розповіла про поневіряння людей, їх приниження з боку керівника сільської громади Романа Троцюка і обман від тодішнього заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Дениса П’ятигорця.

«Перед виборами я особисто привозила до нас П’ятигорця Дениса Миколайовича. Він бачив всю ту ситуацію. «Та то страхіття, що у вас робиться», – казав він і обіцяв нам допомогти. А коли ми прийшли на нараду, то він так р’яно почав захищати Троцюка, що той такий успішний голова. А я вам скажу про ту «успішність»: голова вже давним-давно банкрот, якщо депутати ходять по домах і збирають гроші на лампочки. То який він успішний? Це недолугий керівник», – мовила Валентина Ющук.  

Коментарі
14 Листопада 2019, 15:14
Рома-космос добре краде та його потреби завишають можливості бюджету громади. Тому незабаром депутати будуть збирати гроші біля церкви, а поки нема великих свят, то по хатам ходять!
14 Листопада 2019, 18:15
А що, титомир більше не продає людям електричну енергію втридорога?
14 Листопада 2019, 23:51
Різдво підходить - наколядують в бюджет Дубівської ОТГ. Заробляти самі за 3 роки так і не навчились. Тай краде Рома безграмотно.
15 Листопада 2019, 10:32
Ти маєш на увазі тендер з грейдером? Так цьому телепню мабуть ніхто не підсказав, що з одним учасником тендер не можна проводити. Якщо нема ще одного, то тендер переноситься бо не підготовились. А так журналісти цього ресурсу гарно вивели злодія на чисту воду. Їм респект!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024