Замість премій переможцям - на монографію хочуть витратити гроші студентського конкурсу у Рівному

Йдеться про 50 тисяч гривень

За цю суму з бюджету Рівного планували преміювати переможців конкурсу «Рівне ревітал 2019», який проводив Національний університет водного господарства і природокористування. Учасники конкурсу- студенти мали запропонувати

свої проекти реконструкції кварталу забудови центральної частини Рівного – в районі вулиць Собороної, Чорновола, Драгоманова, 16 Липня з розробкою молодіжного культурно-дозвіллєвого комплексу та центру ділової активності.

На засіданні міськвиконкому заступник начальника управління містобудування та архітектури Андрій Юрков запропонував внести зміни до кошторису конкурсу:

В чому полягають зміни до кошторису? Попереднім рішенням було передбачено чотири позиції витрат по проведенню цього конкурсу. По факту залишається зараз дві. Деякі були зроблені безкоштовно. І всі кошти, які були виділені, будуть витрачені на друк монографії і альбомів по цьому конкурсу.  

У проекті рішення виконкому було зазначено, що

грошові премії переможцям виплатить організатор конкурсу.

Але члени міськвиконкому хотіли знати, скільки тих монографій та альбомів і на скільки сторінок мають надрукувати, щоб розуміти, чи не забагато грошей на них хочуть витратити. Тож питання відклали до наступного засідання.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень