Поділитись:

За день шахраї "розвели" на 50 тисяч гривень трьох волинян

Четвер, 14 листопада 2019, 15:03

За минулу добу поліція Волині зареєструвала на території області три випадки шахрайств, пов’язаних із банківськими картками.

Сума завданих потерпілим матеріальних збитків становить понад 50 тис. грн, – інформує поліція Волині. 

13 листопада до Рожищенського відділення поліції із заявою звернулася 42-річна місцева жителька. Вона повідомила, що під час телефонної розмови невідома особа, назвавшись працівником банку та під приводом заблокування банківської картки, шляхом обману, заволоділа її грошима у сумі 18 тис. грн.

У Старовижівському районі зловмисник, назвавшись працівником банку, вивідав у 43-річної жительки району реквізити її банківської картки та згодом викрав з її рахунку понад 26 тис. грн.

У подібній ситуації опинилася й 33-річна жителька Нововолинська. Потерпіла повідомила, що зловмисник під час телефонної розмови вивідав у неї реквізити банківської картки та викрав з її рахунку 6 тис. грн.

За всіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України. Тривають заходи спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих кримінальних правопорушень і притягнення їх до відповідальності.

Поліція Волині вкотре нагадує: аби не стати жертвою шахраїв, у жодному разі не повідомляйте нікому свої персональні дані, реквізити банківських карток, не виконуйте ніяких дій на прохання так званих працівників банку.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів