ОСТАННІ НОВИНИ

Маршрутка №52 курсуватиме до Рудного

Наталя Дуляба

|

Мерія продовжила автобусний маршрут №52. Відтепер маршрутки будуть курсувати не до Метро (на Городоцькій), а з вул. Варшавської їхатимуть далі вул. Городоцькою і аж до Рудного. Відповідне рішення сьогодні, 15 листопада, прийняв виконавчий комітет міської ради Львова, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Автобуси №52, які курсують із АС «Західна» до вул. Варшавської, їздитимуть до Рудного. Відтак оновлений маршрут виглядатиме таким чином: смт Рудно (вул. Шептицького) – вул. Городоцька – вул. Торгова – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. Варшавська – просп. В. Чорновола – вул. Городоцька – смт Рудно (вул. Шептицького).

Зазначимо, що це вже друга зміна у схемі руху маршруток №52 за останні кілька місяців. Спочатку вони курсували із АС «Західна» до площі Різні, втім у вересні маршрут продовжили до вул. Варшавської.

На маршруті №52 курсують низькопідлогові автобуси. Раніше у мерії обіцяли, що інтервал руху становитиме орієнтовно 10 хвилин.

Як повідомляв Львівський портал, маршрут №52 ще раніше хотіли продовжити до Рудного, однак зробити це так і не вдалося. Зараз у Рудно можна доїхати маршруткою №28, яка відправляється від АС 2, та ще двома приміськими автобусами №184-А і №184.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *