Рівненщині необхідно 3 мільярди гривень аби завершити усі незавершені будівництва

А можливості в області у тричі менші

На території області на сьогодні є понад 300 об'єктів незавершеного будівництва, фінансування яких здійснюється коштом державного й обласного бюджетів.

За словами голови ОДА Віталія Коваля в області визначено пріоритетні об'єкти, спорудження яких можна завершити до кінця цього року.


Маємо об'єкти, на завершення яких потрібно всього по 100-200 тисяч гривень, але їх не можуть закінчити через нестачу фінансування.

Водночас є довгобуди, які втягують у себе мільйони гривень і сьогодні навіть важко спрогнозувати завершення будівельних робіт.

Стосовно окремих довгобудів доведеться прийняти непопулярне рішення та пригальмувати роботи, перекинути кошти на завершення інших об'єктів. Але все це робиться з однією метою — для забезпечення потреб якнайбільшої кількості мешканців нашої області, — зазначає Віталій Коваль.

 

За його словами, для здачі 300 наявних об'єктів потрібно не менше 3 мільярдів гривень, а область на сьогодні має втричі менше. Тож наявними ресурсами Рівненщина буде розпоряджатися, зважаючи на потреби жителів області. У такий спосіб кількість запланованих до здачі у цьому році 32 об'єктів збільшать майже до сотні.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень