Україна - Естонія. Безус повторив незвичайний рекорд, а Шевченко перепросив вболівальників

Україна - Естонія. Безус повторив незвичайний рекорд, а Шевченко перепросив вболівальників

Фото: УАФ

"Синьо-жовті" здобули мінімальну перемогу.

У четвер, 14 листопада, збірна України провела товариський поєдинок з Естонією в Запоріжжі.

Команда Андрія Шевченка здобула мінімальну перемогу з рахунком 1:0, а єдиний гол у цій дуелі зі штрафного провів Роман Безус.

Автор переможного м'яча після гри зазначив, що цей гол він присвячує батькам, які спостерігали за ним з трибун.

"Цей гол я присвячую моїм батькам, які були сьогодні на стадіоні. Ми зустрілися перед грою, трохи порозмовляли, згадали минуле.

Мені дуже приємно, що я хоча б на короткий час вдягнув капітанську пов'язку нашої збірної. Так склалися обставини, що на той момент я залишився найстаршим на полі. Це просто фантастика, і яскраві враження залишаться у моїй пам'яті надовго", - цитує слова Безуса офіційний сайт УАФ.

Зазначимо, що Безус повторив незвичайний рекорд у національній команді за забитими м'ячами з лави для запасних.

Змінивши на 46 хвилині Віктора Циганкова, 29-річний гравець відзначився п'ятим голом за "синьо-жовтих" після виходу на заміну. Таким чином, Роман наздогнав за цим показником Андрія Воробея.

  • Раніше Безус забив у ворота Чорногорії, Сан-Марино (двічі), а також Молдови.

Додамо, що після поєдинку керманич української команди Андрій Шевченко перепросив уболівальників.

"Хочу подякувати вболівальникам. Сьогодні був повний стадіон, навіть незважаючи на холодну погоду. Я навіть не очікував, що трибуни можуть заповнитися за п’ять хвилин, як це відбулося безпосередньо перед початком гри.

Хочу пояснити, чому ми проводили заняття перед грою в Києві. Зараз у футболістів багато перельотів, ми хотіли зайвий день провести спокійно. Перепрошую вболівальників, наступного разу, якщо приїдемо до Запоріжжя, обов’язково проведемо тут тренування", - зазначив тренер "синьо-жовтих".

  • 17 листопада збірна України проведе заключний матч у відборі до Чемпіонату Європи-2020. Суперником нашої команди буде Сербія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація