Волинські аграрії сплатили понад 60 мільйонів гривень єдиного податку

15 Листопада 2019, 11:25
Фото ілюстративне 1163
Фото ілюстративне

Сільськогосподарські товаровиробники Волині, які перебувають на четвертій групі спрощеної системи оподаткування, сплатили до бюджету 61,6 мільйона гривень єдиного податку.

Ця сума на 2,5 мільйона гривень перевищує минулорічні показники за аналогійний період, кажуть в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Якщо взяти до уваги, що загалом сільськогосподарські товаровиробники створюють в межах 10 тисяч робочих місць, аграрний сектор – стратегічно важливий як з точки зору сплати податків, так і стабільної  зайнятості . Щороку волинські аграрії збільшують відрахування до бюджетів усіх рівнів. Саме завдяки аграріям та працівникам сільського господарства продовольча безпека країни на належному рівні. Від імені колективу працівників податкової служби краю щиро вітаю працівників сільського господарства з професійним святом та дякую за сумління», – зазначає  в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Довідково: на Волині працює понад 1400 сільськогосподарських товаровиробників, які перебувають як на спрощеній, так і загальній системах оподаткування. За підсумками 2018 року сума сплачених волинськими аграріями податків суттєво перевищила півмільярда гривень.

Читайте також: Луцьк: які нововведення чекають малий та середній бізнес

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024