arrow_back
superstar

Збірна журналістів України та ветерани “Металурга” розіграли “Кубок Запоріжжя” (ФОТО, ВІДЕО)

Збірна журналістів України та ветерани “Металурга” розіграли “Кубок Запоріжжя” (ФОТО, ВІДЕО)

14 листопада на стадіоні «Титан» відбувся товариський матч за «Кубок Запоріжжя» між Збірною Ветеранів ФК «Металург Запоріжжя» та «Збірною журналістів України».

Метою благодійного матчу стала допомога дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Організаторами матчу виступили:Українська асоціація футболу, Українська прем’єр-ліга, Запорізька обласна федерація футболу, Інформаційне агентство «Центр новин».

Зазначимо, «Кубок Запоріжжя – 2019» відбувався напередодні матчу між Збірною України та Збірною Естонії.

Напередодні матчу з вітальними словами звернулись Перший Віце-президент УАФ Вадим Костюченко та Голова Запорізької обласної федерації футболу Віктор Межейко.

“Дякую командам, що напередодні матчу Національної збірної подарували дітям-переселенцям із Сходу України свято футболу! Тут зібралися зірки українського футболу та журналісти, які вже не перший раз приймають участь в благодійних матчах. Хто б сьогодні не переміг – переможці наші діти, які прийдуть на стадіон вблівати за Збірну України”, – підкреслив Костюченко.

“Сьогодні Запоріжжя – стало футбольною столицею, ми вперше приймаємо в гостях Збірну України та Збірну журналістів. Дякую Вам за те, що даруєте нашим вблоівальникам футбольне шоу, Ви найкращі. Хай переможе сильніший!”, – відзначив Межейко.

Щодо самого матчу, то Збірна журналістів України, яка вперше зіграла в Запоріжжі пристойно виглядала на фоні знаних майстрів “Металурга”, але в середині матчу пропустила прикрий гол від Владислава Захарченка, який здалеку пробив у “шістку” воріт дебютанта – одесита Андрія Бєглєцова.

“Акули пера” створили у цій зустрічі близько десятку моментів, але замість того, щоб зрівняти рахунок, отримали у власні ворота ще один гол (на 44-й хвилині відзначився Андрій Зубченко).

Скоротити відставання журналісти змогли лише на 52-й хвилині, коли Юрій Чміль заробив пенальті, а досвідчений В’ячеслав Шевчук влучно пробив з одинадцятиметрової позначки.

Втім, останнє слово залишилося за господарями – на 58-й хвилині крапку у матчі поставив Армен Акопян. У підсумку – 3:1 на користь “металургів”.

Після завершення поєдинку організатори відзначили кращих гравців. Так, кращим захисником було визнано журналіста Сергія Ситника, кращим воротарем – одесита Андрія Бєглєцова зі збірної журналістів, кращим нападником – Владислава Захарченка із “Металурга”, а кращим гравцем – В’ячеслав Шевчук, який свого часу виступав у складі запорізького клубу.

Але не футболом єдиним закінчився благодійний футбольний матч. Усі діти-переселенці із Сходу України отримають в подарунок від УАФ квитки на матч Національної збірної.

Крім того, усі діти, які прийшли вболівати за команди ветеранів та журналістів отримали в подарунок спортивне спорядження та солодкі подарунки від спонсорів матчу БФ Дмитра Шенцева та Володимира Кальцева, а також фірмові рюкзаки від АЗС “ZOG”.

ІА “Центр новин” висловлює подяку спонсорам за подарунки для дітей-переселенців, також за підтримку поїздки Збірної журналістів на матч у Запоріжжя.

Ветерани “Металург” – Збірна журналістів – 3:1

Кореспонденту “Актуально” вдалося дізнатися у Президента збірної журналістів  що треба зробити для того, щоб потрапити до збірної журналістів. Відповідь дивіться у відео.

[unitegallery zhurn]

Ветерани Металурга: Бовкун Павло, Ключик Леонід, Гончарук Петро, Ольховський Віктор, Захарченко Владислав, Губрієнко Олександр, Слабишев Юрій, Зубченко Андрій, Гимри Ігор, Трегубов Віктор, Акопян Армен, Бондаренко Роман, Колодін Дмитро, Невмивака Дмитро, Богатир Іван, Ключик Сергій, Годін Олексій, Монько Віталій, Ніколаєнко Віталій, Моісеєв Ігор, Мансуров Раміс.

Збірна журналістів України: Бєглєцов Андрій, (одеський блогер), Іван Узунов (Українська правда), найпрофесійніший експерт каналу «Футбол» В’ячеслав Шевчук, Івченко Влад (ІА «Центр новин»), Олександр Кісткін (УАФ), Олександр Полуєв (7 канал), Леонід Францескевич (Одеса онлайн), Юрій Чміль (Еспресо ТВ), Олег Ящук (Футбольний формат), найкращий коментатор України та каналу Футбол Андрій Столярчук, Ситник Сергій (Футболбум), Тимур Самосудов (Футбол UA), Щербаков Данило (Helper Запоріжжя), Олександр Котенко (Фарфор), Руслан Левицький (ТВ-5)

Довідка: Інформаційне агентство «Центр новин», яке є медіа-партнером Збірної журналістів України з 2016 року організовує благодійні матчі, які покликані допомагати дітям-сиротам, інвалідам, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

 

Если Вы еще не подписаны на наш Telegram-канал, скорее подписывайтесь — 

Читайте также:

Праздник футбола в Запорожье (ФОТО, ВИДЕО)

Запорожский «Мотор» остался без главного тренера

Запорожский «МОТОР» взял первые очки в Лиге чемпионов

Запорожский «Металлург» добывает первую домашнюю победу в сезоне (ВИДЕО)

 

Комментарии

Залишити відповідь