Новини

Ірина Верещук складає повноваження представника Кабміну у Верховній Раді: відома причина

Ірина Верещук складає повноваження представника Кабміну у Верховній Раді: відома причина

Ірина Верещук складає повноваження представника Кабінету Міністрів України у Верховній Раді.

Про це вона заявила журналістам в кулуарах парламенту.

“Моїми основними повноваженнями було налагодження комунікації, тобто стати містком між Кабінетом Міністрів і парламентом. Я вважаю, що ті методи і ті форми, які я пропонувала не були дієвими і не приносили результату. Те, що я говорила і пропонувала у Кабінеті Міністрів часто не знаходило відклику у прем’єр-міністра зокрема. Ми дійшли до висновку, і це обопільна згода, що я напишу заяву і складу повноваження”, – сказала Верещук.

Вона розповіла, що думала про це давно, бо було декілька питань, крім ринку землі, які не обговорювали і які потім в подальшому будуть створювати проблеми.

“Ми говорили і про соцекономіку, в тому числі і про акциз і багато інших питань. Я часто публічно критикувала в тому числі і уряд, і його позицію щодо бюджету та іншого”, – додала Верещук.

Нагадаємо, під час засідання фракції “Слуга народу” 15 листопада було прийнято рішення виключити народних депутатів Антона Полякова та Анни Скороход зі складу фракції.

Раніше повідомлялося, що підприємця Олексія Алякіна, який є цивільним чоловіком депутатки Анни Скороход, затримали повторно вранці 14 листопада.

Як відомо, 14 листопада депутат президентської партії “Слуга народу” Анна Скороход звинуватила владу у переслідуванні її чоловіка через її голосування всупереч рішенню фракції.

31 жовтня Скороход розплакалася у Верховній Раді через небажання колег розглядати запропоновані нею поправки до законопроекту про анбандлінг в “НАК Нафтогаз України”.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.