• Головна
  • У Львові одночасно “замінували” кількасот будівель. Чому не проводили евакуації?
14:39, 15 листопада 2019 р.

У Львові одночасно “замінували” кількасот будівель. Чому не проводили евакуації?

14 листопада у Львові “замінували” лікарні, школи, дитсадки, торгово-розважальні центри та культові споруди — загалом кілька сотень об’єктів. Проте евакуації, яка необхідна при загрозі вибуху, не проводили.

Як повідомив журналістці 032.ua начальник відділу оперативно-чергової служби департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА Віктор Буй, повідомлення про замінування надійшло на електронну пошту поліції о 16:25. Однак роботу “замінованих установ” вирішили не паралізувати та не проводити евакуацію людей.

“Справа в тому, що це одна і та сама людина, яка постійно тероризує нас подібними повідомленнями, — ми його впізнаємо по стилю письма та по електронних адресах. Однак поліція не може впіймати його, оскільки він перебуває на окупованих територіях Донбасу або в Росії. Цього разу він перерахував, що загроза вибуху є у 25 житлових будинках, дев’яти готелях, 11 лікарнях та 11 ТРЦ, а також в усіх школах Львова, дитсадках, банках та культових спорудах міста”, — сказав Віктор Буй.

За його словами, жодна з профільних служб не має фізичної можливості перевірити сотні об’эктів. "Це проста паралізувало б місто",  — додав він. Поліцейські тримали ситуацію на контролі, але вирішили не проводити масової евакуації.

Нагадаємо, днями львівські патрульні оперативно затримали 34-річного псевдомінера.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#замінування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...