Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Leon Seibert / unspalsh

Про план впровадження 4G у київському метро заявив на своїй сторінці в Фейсбук радник міського голови Києва Максим Бахматов.

За словами Бахматова, з ключовими операторами Vodafone, Kyivstar, Lifecell уже провели переговори та узгодили загальну схему імплементації.

Для завершення процесу підключення Київський метрополітен має підготувати технічні умови, а Київська міська рада – затвердити тарифи за телеком-доступ до комунальних об’єктів міського транспорту.

Huawei Ukraine разом із державними службами огляне майданчики метро і проведе експертизу.

На перший квартал 2020 року обіцяють почати роботу 4G Internet на станціях метро «Академмістечко», «Житомирська», «Святошин», «Нивки», «Героїв Дніпра», «Мінська», «Оболонь», «Сирець», «Дорогожичі», «Лук’янівська».

На кінець 2020-початок 2021 року «відосіки, лайки та шери з глибини землі», як висловився Бахматов, будуть доступні на всіх станціях і тунелях.

Нагадаємо також, що Київський метрополітен оголосив тендери на виконання капітального ремонту трьох станцій: «Сирець», «Університет» і «Арсенальна». Їх планують переобладнати під потреби маломобільних громадян.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button