Дубенські медики отримають заборговану зарплату, – нардеп від Рівненщини

15 Листопада 2019, 15:42
Фото з протесту медиків 1818
Фото з протесту медиків

Дубенські медики, які перекривали міжнародну дорогу Київ–Чоп через заборгованість із виплатою зарплати, отримають зароблені гроші.

Нагадаємо: у четвер, 14 листопада, працівники Дубенської ЦРЛ перекрили автодорогу. Причина мирної акції – заборгованість зарплати від вересня цього року.

Працівники Дубенської ЦРЛ кілька годин перекривали дорогу через заборговану зарплату

Олександр Радей, в.о. директора Дубенської районної лікарні, повідомив, що наразі медикам заборгували 7 мільйонів гривень. До кінця року ця сума зросте ще на 700 тисяч гривень.

У п’ятницю, 15 листопада, нардеп від 153 виборчого округу Роман Іванісов повідомив, що медики отримають заборговану зарплату. Він підкреслив, що працівники Дубенської лікарні доведені до відчаю.

«Зараз у сесійній залі поставив питання руба перед прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком та міністеркою охорони здоров’я Зоряною Скалецькою. Так бути не може. Люди, від роботи яких залежить наше з вами життя, не повинні принижуватися і страждати!!! Урядовці розуміють цю проблему, тому Зоряна Скалецька пообіцяла виділити додатково 700 млн грн на виплату заборгованості по зарплатах лікарям у регіонах», – написав нардеп на своїй сторінці у фейсбук.

Попри те, що уряд, за словами Іванісова, готовий утрутитися в ситуацію, коли гроші надійдуть у регіони поки невідомо.

 

Читайте також:

Дубенський інтернат закупив продуктів на понад 70 тисячі гривень

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром