Волинь отримає понад 10 мільйонів гривень з Держфонду регіонального розвитку

15 Листопада 2019, 15:55
2007

У Міністерстві розвитку громад та територій України для Волині погодили збільшення обсягу коштів ДФРР на пускові об’єкти.

Зважаючи на завершення бюджетного періоду та у зв’язку із необхідністю завершення будівельних робіт на об’єктах з високою будівельною готовністю, що фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та з метою концентрації бюджетних коштів на пускових об’єктах, обласна державна адміністрація подала пропозиції щодо внесення змін у фінансування проектів, що реалізуються за рахунок коштів ДФРР, повідомляють на сторінці відомства у Facebook.

Їх озвучив заступник голови ОДА Валентин Цьось на засіданні Комісії з відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2019 році за рахунок коштів ДФРР. Комісія відбулася в п’ятницю, 15 листопада, у Міністерстві розвитку громад та територій України.

Так, відповідно до наданих пропозицій, члени комісії погодили перерозподіл коштів ДФРР на загальну суму 10,9 мільйона гривень. Кошти закумулюють на ті інвестиційних проєкти регіонального розвитку, які планують завершити у 2019 році:

- «Загальноосвітня школа I—III ступеня на 198 учнів в с. Любохини Старовижівського району — будівництво» (1,05 мільйона гривень);
- «Нежитлове приміщення по вул. Незалежності, 27б, у с. Павлівка Іваничівського району — реконструкція під центр надання адміністративних послуг та адміністративний центр» (2,2 мільйони гривень);
- «Комунальне підприємство «Волинський обласний медичний центр онкології» по вул. Тімірязєва, 1, у м. Луцьку — капітальний ремонт корпусів з термореновацією будівель» (5,1 мільйона гривень для завершення першочергових робіт);
- «Опорний навчальний заклад «Люблинецька загальноосвітня школа I - III ступеня Люблинецької селищної ради Волинської області»( 2,6 мільйона гривень).

Відповідно цей обсяг коштів ДФРР буде зменшено по інших інвестиційних проєктах регіонального розвитку у зв’язку з економією коштів чи загрозою їх невикористання.

Читайте також: Що чекає спиртову галузь України

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024