«Я прийшла перемагати», – уродженка Бортяхівки про вибори ректора СНУ імені Лесі Українки

15 Листопада 2019, 16:13
2362

Уродженка села Бортяхівка Рожищенського району Тереза Левчук, яка висунула свою кандидатуру на пост ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, запевняє, що не є технічним кандидатом.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Я – не технічний кандидат! Зустрічі з колегами дають дуже багато цінної інформації в різних аспектах. Сьогодні – про один із них. За кілька днів запитання «Чи не боюся я?» трансформувалося в запитання «Чи я не є технічним кандидатом?» Розвію сумніви відразу. Ні, не є. І насамперед так званих «лідерів» перегонів, тобто І. Коцана й А. Цьося (про лідерство обох чутка була запущена ще до початку кампанії)», – йдеться у дописі.

Жінка запевняє, що прийшла перемагати у виборах.

«Думаю собі: невже насправді так важко повірити в те, що людина має власну позицію, тверді принципи й переконання, моральні засади, зрештою сильний характер? Здається, я ніколи не давали підстав думати про себе інакше. Можу довго говорити, але за день втомилася, як і всі ми. Та на завершення скажу вкотре: я – не технічний кандидат! Я прийшла перемагати у виборах, але найголовніше – перемагати страх, невпевненість, розчарування у душах людей», – пише Тереза Левчук.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром