Трамп у першій розмові з Зеленським розхвалював українок на "Міс Всесвіт"

П'ятниця, 15 листопада 2019, 16:39

Президент США Дональд Трамп у першій телефонній розмові з Володимиром Зеленським заявив, що Україна завжди була добре представлена на конкурсі краси "Міс Всесвіт".

Як повідомляє "Європейська правда", про це йдеться в оприлюдненому у п'ятницю меморандумі телефонної розмови, яку лідери провели 21 квітня.

Трамп подзвонив Зеленському привітати його з перемогою на президентських виборах. У розмові Зеленський запрошував президента США відвідати його інавгурацію, кажучи, що українці – "гарний, теплий і дружелюбний народ".

Білий дім опублікував стенограму першої розмови Трампа і Зеленського

"Так, я погоджуюсь із вами щодо слів про вашу країну", - сказав Дональд Трамп.

"Коли я був власником "Міс Всесвіт", у них завжди були чудові люди. Україна була завжди дуже добре представлена", - додав президент США. Він також сказав, коли Зеленський "буде готовий", його запросять відвідати Білий дім.

Дональд Трамп був власником конкурсу "Міс Всесвіт" з 1996 по 2015 рік.

Експосол США у п’ятницю виступить на відкритих слуханнях у справі імпічменту Трампа

Нагадаємо, згідно із стенограмою, Трамп привітав Зеленського із перемогою і заявив, "що не має сумнівів, що ви будете прекрасним президентом".

Трамп останнім часом неодноразово згадував про цю телефонну розмову і говорив, що в ній не було ніяких порушень, як і в розмові 25 липня, зокрема, не було натяків на необхідність розслідування проти Джо Байдена та його сина.

Нагадаємо, сьогодні колишній посол США в Україні Марі Йованович дасть свідчення під час публічних слухань у справі імпічменту.

Читайте також: "Імпічмент йде до фіналу: чи несе "Українагейт" реальну загрозу для Дональда Трампа".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.