• Головна
  • У Сумах розшукують водія, який збив 77-річну жінку та втік з місця ДТП
фото
17:39, 15 листопада 2019 р.

У Сумах розшукують водія, який збив 77-річну жінку та втік з місця ДТП

фото

Відділом розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Сумській області розшукується водій ДТП, яка мала місце 15 листопада, близько 14 години 30 хвилин на провулку Гетьманському.

Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-21099, синього кольору, допустив наїзд на 77-річну жінку, яка переходила проїжджу частину. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Медики зафіксували в неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої. Сам же водій поїхав далі в напрямку вулиці Роменської.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП звертається до водіїв, які в цей час проїжджали поблизу, а також громадян, які знаходилися на зупинках громадського транспорту, або ж просто прогулювалися вулицею, у разі наявності інформації про вищевказану пригоду або місце знаходження розшукуваного транспортного засобу, зателефонувати на лінію «102» або ж звернутися до відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП у Сумській області за адресою: м. Суми, вул. Білопільський Шлях 18/1.

Анонімність гарантуємо.

Будемо вдячні за поширення! Заздалегідь дякуємо за допомогу!

У Сумах розшукують водія, який збив 77-річну жінку та втік з місця ДТП, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...