У Чернігівській області представили нового прокурора

У Чернігівській області представили нового прокурора

Фото: Прес-служба ГПУ

Призначено також і його заступника.

У п’ятницю, 15 листопада, заступник генерального прокурора Віктор Трепак представив нового керівника Чернігівської обласної прокуратури. Ним призначено Андрія Парусова.

Про це йдеться на сайті ГПУ.

Як зазначається, звертаючись до присутніх, Віктор Трепак зазначив, що сьогодні перед прокуратурою стоять виклики, які потрібно долати разом. За його словами, реформування є складним процесом, який очікує і прокурорів Чернігівщини.

Також Трепак представив колективу нового першого заступника прокурора Чернігівської області Філіпа Бєлікова. Своєю чергою, Андрій Парусов відзначив питання прав та інтересів працівників, яких пообіцяв представляти у всіх інстанціях.

Зазначається, що новопризначений посадовець працює в органах прокуратури від 2002 року. За цей час обіймав різні посади в органах прокуратури Тернопільської області, а також Генпрокуратури. Має нагрудний знак "Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури" ІІІ ступеня.

Нагадаємо, згідно із законом "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури", що набув чинності 25 вересня 2019 року, прокурори можуть бути переведені до нових органів прокуратури, що будуть створені, лише у разі успішного проходження ними атестації.

Перший етап атестації прокурорів у ГПУ вже завершився. Майже чверть кандидатів наразі відсіяли

Реформи, атестація прокурорів і звільнення Горбатюка – Рябошапка про зміни в Генпрокуратурі

Реформи, атестація прокурорів і звільнення Горбатюка – Рябошапка про зміни в Генпрокуратурі

Повʼязані теми:

Наступна публікація