Ветеранська організація Демидівщини має нового керівника

15 Листопада 2019, 18:55
1259

У Демидівській  райдержадміністрації  відбулась  звітно-виборча конференція  районної організації ветеранів.

Участь у заході взяли в.о.голови райдержадміністрації Петро Шелест,  голова  обласної організації  ветеранів України Олександр Ковальчук,  попередня очільниця районної ветеранської організації Марія Фещук, члени організації (20 осіб), повідомляють у РДА

Уже майже три роки як не діяла дана районна громадська організація. Голова громадської організації не виконувала своїх громадських обов»язків, а іншого керівника не було.

На звітновиборчій конференції виступили голова  обласної організації  ветеранів України Олександр Ковальчук, який подякував Марії Фещук за її роботу та вніс пропозицію обрати головою Демидівської  районної організації ветеранів Миколу Гусаревича.  Члени організації одноголосно підтримали дану кандидатуру.

Слід нагадати, що Микола Анатолійович  Гусаревич впродовж своєї трудової діяльності обіймав посади сільського голови, голови районної ради, першого заступника голови райдержадміністрації. Є досить кваліфікованим, знаючим та активним. Одним із найкращих кандидатів на дану посаду. Про це вів мову виступаючи, в.о.голови райдержадміністрації Петро Шелест. Запевнив, що адміністрація підтримуватиме та сприятиме діяльності ветеранської організації.

На районній звітно-виборчій конференції Демидівської  районної організації ветеранів також обрано делегатів (3 особи) на обласну конференцію, яка відбудеться 16 грудня.

Читайте також: Скільки грошей отримали жителі Рівненщини за утримання худоби

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39