19:03 15.11.2019

Заступником гендиректора "Укроборонпрому" з цифровізації стала екс-гендиректор "Майкрософт Україна" Васильєва

1 хв читати
Заступником гендиректора "Укроборонпрому" з цифровізації стала екс-гендиректор "Майкрософт Україна" Васильєва

Генеральний директор держконцерну "Укроборонпром" призначив заступником гендиректора з питань цифровізації та інновацій Надію Васильєву, яка, зокрема, до грудня 2017 року обіймала посаду генерального директора компанії "Майкрософт Україна".

Згідно з повідомленням прес-служби концерну, основним завданням нового керівника цього напряму є створення інноваційної екосистеми для галузі військової промисловості на базі "Укроборонпрому".

Серед основних напрямів - цифрова трансформація підприємств-членів концерну, побудова віртуалізованого Спільного центру Компетенцій із Науково-технічною радою з галузевими напрямами всередині, який має посилити роботу конструкторських бюро та надати можливість комерціалізувати інновації.

Крім цього, зокрема, планується створення кіберпідрозділу побудови нових продуктів на основі даних або з їх допомогою.

У повідомленні прес-служби держконцерну зазначається, що Васильєва - кандидат економічних наук, магістр міжнародного права, закінчила аспірантуру з маркетингу британського CIM і отримала EMBA, є випускницею американського МIТ з програми цифрової трансформації.

"Надія - євангеліст цифрової трансформації та досвідчений топ-менеджер міжнародних компаній, серед яких Microsoft, Kyivstar тощо. Ключове завдання Надії - наблизити майбутнє і ліквідувати розрив у технологічному відставанні "Укроборонпрому", - написав у Facebook про нове призначення заступник гендиректора "Укроборонпрому" з питань трансформацій Роман Бондар.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА