Новини

Скороход відмовилась назвати імена “слуг народу”, які отримували гроші в конвертах

Скороход відмовилась назвати імена “слуг народу”, які отримували гроші в конвертах

Народний депутат від партії “Слуга народу” Анна Скороход відмовилась називати імена депутатів, які отримували гроші у конвертах.

Про це вона заявила ефірі “Прямого”.

“Я зараз не зможу назвати імена, тому що не можу зрадити своїх колег. Хоча мене виключили з фракції, але вони все одно залишаються для мене колегами, яких я поважаю. Але мені неодноразово казали про те, що роздавали зарплату у розмірі п’яти, десяти і п’ятнадцяти тисяч доларів, відповідно до посади, яку займає народний обранець”, – зазначила депутат.

Також Скороход наголосила, що їй не давали гроші у конверті, оскільки вона не голосує так, як того вимагає її фракція “Слуга народу”.

“Я голосую так, як кажуть люди, і згідно з програмами президента і партії “Слуга народу”, які були озвучені перед виборами”, –  сказала нардеп.

Раеніше народний депутат від партії “Слуга народу” Антон Поляков заявив, що чув про “зарплати” у конвертах, які роздавали членам провладної фракції.

Нагадаємо, що під час засідання фракції “Слуга народу” 15 листопада було прийнято рішення виключити народних депутатів Антона Полякова та Анни Скороход зі складу фракції.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.