Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 листопада 2019, 18:36
25732
51

За крок від камбеку: збірна України U-21 у Львові програла Данії

Граючи в більшості, «синьо-жовті» не змогли вирвати нічию

| Оновлено 16 листопада 2019, 18:36
25732
51
За крок від камбеку: збірна України U-21 у Львові програла Данії
УАФ

Молодіжна збірна України опинилася в плачевній турнірній ситуації, тому в поєдинку з лідером нашої групи (датчани в трьох зустрічах набрали максимальну кількість очок) потрібно було грати виключно на перемогу. Можливо, саме відповідальність за результат зіграла з українцями злий жарт на початку поєдинку. Господарі поля помітно нервували, чим данці скористалися вже на 5-й хвилині. Обрізка Бондаря привела до стрімкого випаду суперників, і Ольсен, в штрафному обігравши того ж Бондаря, відправив м'яч у ворота. Незабаром втрати м'яча на рівному місці ще двічі приводили до загроз біля наших воріт, але в цих епізодах надійно грав Білик.

Данці відчули впевненість, почавши високо зустрічати підопічних Руслана Ротаня. До другого взяття воріт «синьо-жовтих» привела чергова помилка, коли Стецьков зробив невдалу передачу і м'яч вилетів на кутовий. Після навісу в штрафний Брюн-Ларсен не дав «снаряду» покинути межі поля і зробив передачу до лінії штрафного на Ольсена, який пробив точно в кут. Українці тільки в кінці тайму зуміли потурбувати Крістенсена: голкіпер виручив після удару Корнієнка, а потім впорався з ударом головою Попова.

На початку другої половини зустрічі українці позначили своє бажання виправити ситуацію. І близькі до успіху були Шапаренко, який зі штрафного не пробив голкіпера, а також Русин, котрий потрапив у штангу. Данці продемонстрували солідну реакцію, взявши м'яч під контроль і забивши третій гол у ворота господарів поля. Ольсен в куті штрафного розібрався з опонентом і ударом в дальній кут оформив хет-трик у поєдинку.

До честі футболістів збірної України, вони не здалися. Скоротив розрив в рахунку Русин, який замкнув простріл у виконанні Вантуха. А незабаром арбітр угледів порушення правил у штрафному з боку Поульсена, який боровся з Цітаішвілі, і призначив пенальті, при цьому видаливши Беха. Шапаренко з 11-тиметрової позначки не пробив голкіпера, але Цітаішвілі встиг на відскок - 2:3.

Але більш позитивних подій для українців в цьому матчі не відбулося. Атаки «синьо-жовтих» не приводили до гостроти біля воріт суперників, і данці зуміли довести зустріч до перемоги. Турнірне становище збірної України U-21 після чергової поразки стає критичним, а ще більше пригнічує гра, демонстрована командою Руслана Ротаня.

Відбірковий турнір Євро-2021. Група 8.

Україна U-21 - Данія U-21 - 2:3

Назарій Русин (63), Георгій Цітаішвілі (74) - Андреас Ольсен (5, 24, 59)

На 74-й хвилині Микола Шапаренко не реалізував пенальті (воротар)

Микола Шапаренко (36), Віктор Корнієнко (79), Назарій Русин (90) - Ніколас Нартей (49), Андреас Поульсен (73)

Мадс Бех (72)

Україна U-21: Олег Білик, Віктор Корнієнко, Валерій Бондар, Денис Попов, Юхим Конопля (Владислав Супряга, 79), Тимур Стецьков (Дмитро Топалов, 64), Ахмед Алібеков (Максим Чех, 46), Микола Шапаренко (Сергій Булеца, 75), Роман Вантух, Назарій Русин, Богдан Леднєв (Георгій Цітаішвілі, 64)

Данія U-21: Олівер Крістенсен, Андреас Поульсен, Мадс Бех, Віктор Нельссон, Даніель Аньємбе (Мортен Юльманн, 83), Магнус Кофод, Ніколас Нартей (Якоб Соренсен, 75), Микола Лаурсен, Міккель Дамсгор (Андерс Дрейер, 70), Якоб Брюн-Ларсен, Андреас Ольсен (Мадс Расмуссен, 82)

Арбітр: Адрієн Жаккотте (Швейцарія)

Стадіон «Арена Львів» (Львів)

УКРАЇНА U-21 - ДАНІЯ U-21. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 51
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Орест Орищишин
Яка гордість за чемпіонів світу Ю-20 і особисто Петракова і як можна опустити цих же гравців нижче плінтуса коли ФФУ призначає головним тренером Ротаня який в житті навіть дитячої команди не тренував. Мені соромно за ФФУ - ця ганьба на Вашій совісті і непрофесійності
Banderas27
З Ротаня такий тренер, як з мене Бандерас.
Дали йому готову на ходу команду - чемпіонів світу, а він зробив з них хз що
Александр Довольный
По составу, самая сильная сборная 21 за всю историю, и надо было её доверить этому чуду?
Юра Вареник
Отличная атмосфера была во Львове, жаль отыграться не получилось. А еще более обидно будучи чемпионами мира и с такими отличными игроками не смогли даже на евро попасть . Из за тренера дебила
PeresichnyUbolivalnyk
Мда-а... Пора Русику в иксперды на канал сбитых лётчиков, учить других, как тренировать надо. И запретить под страхом расстрела заниматься тренерской деятельностью в ближайшие 150 лет. С ТАКИМ составом ТАК обоср...ться особый талант нужен. Не каждому дано.
Александр Домащенко
Уже после финнов всем стало ясно, что такое Ротань как тренер. Всем, кроме УАФ. Зачем нужно было дальше мучить игроков и болельщиков? С Ротанем НИЧЕГО хорошего не будет. А сам не уйдет, не надейтесь.
Руководство УАФ, видимо, решило на 100% исключить необходимость платить премиальные молодым наглецам, что-то там выигрывающим. С Ротанем они выбрали гарантированный вариант.
vitaha33
Поміняти шапаренка, який грав плеймейкера, і після цього жодного моменту не було. Русік, нажаль, не тренер. Нехай бере команду 2 ліги і пробує. Взагалі не розумію, чому не дали Петракову далі працювати з пацанами?
Ukraine Donetsk
Спасибо Ротань....
Пеналь, как и красная - левейшие. После 3:2 как раз был 100% пеналь, но вратарь его не поставил.
ПОДАЙ В ОТСТАВКУ САМ. НЕ БУДЬ ТРЯПКОЙ.
Ace Ventura
из Ротаня тренер никудышный! Доверять ему сразу сборную - это преступная халатность! Пусть потренирует клуб какой то сначала средненький и дорастет до сборной. Команда классная, а построение игры и тактики никудышные! выходы в атаку с такими ошибками, что в результате голы. К сопернику не подготовил команду абсолютно! Не указал на сильные стороны и как их обойти.
Олександр Жарчинський
те,що наші роблять на полі не можу назвати грою.ні якоїсь тренерської думки,ні тактики... Ротань йди у ср*ку!!!
spqr-te
Пора міняти тренера
Ace Ventura
Могу похвалить только болельщиков в этом матче!
sunset
Бачили вюху Руслана? Так як і говорилось, Русланчик сказав що він супер тактик і своїми замінами переламав хід матчу. І на останок додав: Сделаем виводи и будем двигався дальше
fasad
Ротань йди відпочинь, ато прийшло 20т болівальників а гри повний нуль і так всі матчі
Ace Ventura
Ротать поставил высоко защиту и 2 центральных защитника оказывались под тотальным прессингом этих 2 метровых скандинавских парней. и на этом 2 гола нам прилетело!
Voxa Hvedyk
С Ротаня такой тренер,как из меня "пилот"
футфан
Заголовок повинен бути: "Ротань в шаге от увольнения"
Yalta
Вот,честно,смотрю на состав и не понимаю,как можно так лажать?Или у нас,с моей точки зрения-пацаны переоценены,либо у них-там "чемпионы"?!Финны, нас-обыграли,датчане-тоже!Может ,все-таки ,рыба гниет с головы,не?
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил