Новини

У Чернівцях Олександр Педан навчатиме вчителів нових видів спорту

Відомий телеведучий проведе тренінг для викладачів фізкультури.

Фото зі сторінки «JuniorZ» у фейсбуку

4 грудня до Чернівців приїде відомий телеведучий Олександр Педан. Разом із командою свого спортивного руху «JuniorZ» він проведе тренінг із нових видів спорту для вчителів фізкультури. Педагогів навчатимуть чирлідингу, петанку, флорболу, фризбі, корфболу, реґбі та бадмінтону.

Вам буде цікаво: «Інший спорт». Як у Чернівцях розвивають корфбол. Відео

Також Олександр Педан підпише Меморандум про співпрацю із заступником міського голови Олександром Паскаром.

«У Чернівцях ми зустрінемося з учителями фізичної культури міста і «прокачаємо» їх у нових видах спорту, аби далі вони впроваджували це на своїх уроках і дітям ставало цікавіше займатися, а не сидіти на лавочці чи кидати м’яч у кільце. Також проведемо зустріч і зіграємо у флорбол із лідерами учнівського самоврядування», – розповів Олександр Педан.

Зустрічі та тренінги відбудуться у Чернівецькій школі №16, за адресою: вулиця Білоруська, 77. Початок о 14:00.

Довідка. «JuniorZ» – проєкт Олександра Педана з розвитку спорту серед школярів. Його реалізують за підтримки Міністерства освіти та науки, Інституту модернізації змісту освіти, Спортивного комітету України та численних національних федерацій із різних видів спорту.

Крім тренінгів для вчителів фізкультури, директорів шкіл та батьків-активістів, проєкт передбачає проведення фестивалів для школярів та інших заходів, які спрямовані на впровадження новітніх варіативних модулів і видів спорту до програми фізичного виховання дітей, формування у молоді здорового способу життя та заохочення до занять спортом.

 

Коментарі