На Буковині прикордонники викрили контрабанду цигарок в рулонах туалетного паперу

05.12.2019 10:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

популярне


Більш ніж 400 ящиків незаконно переміщуваних сигарет виявили співробітники Чернівецької митниці спільно з прикордонним нарядом під час здійснення огляду в пункті пропуску "Порубне-Сірет" митного поста "Вадул-Сірет".

 Як повідомляє Чернівецька митниця ДФС, тютюнові вироби було приховано у рулонах з паперу, що переміщувались в режимі транзиту з Росії до одного з румунських підприємств. До митного контролю чеською фірмою-перевізником було подано документи, відповідно до яких у транспортному засобі переміщується товар "Папір для гофрування немелований у рулонах".

За результатами ідентифікаційного огляду вантажу було прийнято рішення проведення спільного поглибленого огляду, у ході якого встановлено факт приховування підакцизного товару. На даний час кількість тютюнових виробів сягнула понад 200 тисяч пачок.

Остаточну кількість та вартість підакцизу буде встановлено після повного вивантаження транспортного засобу. Наразі співробітники митниці запроваджують справу про ПМП за ознаками ч.1 ст.483 Митного кодексу України.

Джерело: "БукІнфо"

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews