• Головна
  • Потрібно лише наважитися: на Рівненщині чоловік змінив кваліфікацію і започаткував власний бізнес
13:00, 5 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Потрібно лише наважитися: на Рівненщині чоловік змінив кваліфікацію і започаткував власний бізнес

У Рівненському обласному центрі зайнятості розповіли про мешканця Рівненщини, котрий понад десять років працював у Регіональній філії «Львівської залізниці», проте в цьому році вирішив перекваліфікуватися, оскільки мав власні ідеї для стартапу.

Андрій Жук був не задоволений своєю роботою на залізниці, проте не наважувався на якісь зміни. Зрештою, він звільнився зі свого місця роботи та звернувся до Здолбунівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості, де поділився ідеями про започаткування власної справи з виробництва корпусних меблів та надання супутніх послуг.

- Свою бізнес-ідею я виношував давно, але розумів, що власне для відкриття будь-якої справи потрібен певний стартовий капітал, - зазначає Андрій Олександрович. - По-перше, для того, щоб підтримувати себе деякий час на тому рівні, який був до відкриття власної справи, щоб утримувати сім'ю. По-друге, для того, щоб запустити виробництво та закупити матеріали. Ось тоді Вікторія Миколаївна запропонувала мені отримати одноразово виплату допомоги по безробіттю для здійснення підприємницької діяльності.

Як відомо, за сприянням центру зайнятості, Андрій Жук пройшов спеціальне навчання і зараз займається справою, яка приносить йому задоволення та дохід.

Читайте нас в Телеграмі: https://t.me/Rivne0362ua

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці: https://www.facebook.com/rivne0362ua/

Наш VIBER: +380638943964

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Рівне #новини Рівного #новини Рівненщини #бізнес #перекваліфікація #центр #зайнятості
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...