• Головна
  • Школярі зі Здолбунівщини перемогли на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу захисту природи
10:30, 6 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Школярі зі Здолбунівщини перемогли на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу захисту природи

Школярі зі Здолбунівщини перемогли на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу захисту природи

Нещодавно були підведні підсумки участі закладів загальної середньої та позашкільної освіти в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел». Цей конкурс проводять щорічно, аби залучити усі верстви населення до охорони і поліпшення стану джерел, річок та водойм України, раціональне використання водних ресурсів.

Згідно з повідомленням прес-служби Здолбунівської РДА, у категорії «Екологічні товариства і гуртки закладів загальної середньої, професійно-технічної і позашкільної освіти» здобули перемогу та нагороджені дипломом комунального закладу «Станція юних натуралістів» вихованці гуртка «Юні друзі природи» Кунинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Школярі провели моніторинг стану водних об’єктів села Кунин. Задля вирішення проблем забруднення, зниження рівня води у водоймах та замулення джерел, юні природолюби розчистили джерела, упорядкували територію біля водойм, провели заходи зі збереження та відтворення рибних запасів річки Піщанка та ставка, а також провели роз’яснювальну роботу серед населення про необхідність збереження водних об’єктів.

Подякою відзначили і керівника цього гуртка – вчителя біології Дацишину Людмилу Петрівну – за ефективну організаційну роботу із залучення школярів до участі у даному конкурсі.

Читайте нас в Телеграмі: https://t.me/Rivne0362ua

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці: https://www.facebook.com/rivne0362ua/

Наш VIBER: +380638943964

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Рівне #новини Рівного #новини Рівненщини #Здолбунівщина #Всеукраїнський #конкурс #до чистих джерел
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...