Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вирвав з рук гроші та втік: у Великому Березному зухвало пограбували чоловіка

Вирвав з рук гроші та втік: у Великому Березному зухвало пограбували чоловіка
Поліцейські Великого Березного розкрили грабіж

Поліція Великоберезнянщини оперативно викрила особу правопорушника, котрий пограбував жителя району. За вчинення грабежу зловмисникові загрожує кримінальна відповідальність. Санкція статті передбачає покарання до 6 років ув‘язнення.

7 грудня до поліції Великоберезнянського відділення надійшло повідомлення про грабіж. Потерпілий, 32-річний житель району, повідомив, що невідома особа вирвала з його рук гроші та втекла в невідомому напрямку. Подія трапилася в одному з місцевих закладів відпочинку.

Переглянувши камери відеонагляду, поліцейські встановили особу грабіжника. Ним виявився 20-річний раніше судимий місцевий житель.

Останнього відшукали за місцем його проживання. Цей чоловік на початку року вийшов з в‘язниці, де відбував покарання за аналогічний злочин.

Кримінальне провадження правоохоронці відкрили за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України ( грабіж, вчинений повторно). Слідство триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: