10 років за 10 ударів ножем: закарпатець відсидить за вбивство колишньої дружини

09.12.2019 18:14 292 0
10 років за 10 ударів ножем: закарпатець відсидить за вбивство колишньої дружини

Колегією суддів Закарпатського апеляційного суду підтверджено законність вироку Тячівського районного суду, який винесений обвинуваченому в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України).

Подія трапилась у листопаді 2017 року у с. Росішка, Рахівського району. Як встановлено в ході слідства, чоловік, у ході суперечки з колишньою дружиною, наніс їй 10 ударів ножем. Від отриманих травм жінка загинула на місці події.

За результатами судового слідства Тячівським районним судом, визнано винним 32-річного обвинуваченого в умисному вбивстві та засуджено до 10 років позбавлення волі. Також, судом задоволено цивільний позов потерпілої – матері вбитої жінки на загальну суму понад 300 тис грн.

"Вирок, законність якого підтверджено Закарпатським апеляційним судом, набрав законної сили.Обвинувачений утримується під вартою у Закарпатській УВП №9", - інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 
Нагадуємо, Фіксація сорому: секс з вчителем в обмін на вступ (ВІДЕО) Читайте також: Через комп’ютерну гру: 10-річний хлопчик вчинив самогубство Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

 

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!