На Закарпатті перевірять підприємців, підприємства й не тільки: відомого кого саме й коли (ПЛАН)

09.12.2019 18:43 200 0
На Закарпатті перевірять підприємців, підприємства й не тільки: відомого кого саме й коли (ПЛАН)
ДСНС оприлюднила їх адреси та дати і строки планових перевірок. Згідно з відповідним наказому від 27 листопада 2019 року № 687 ДСНС затвердила річний план перевірок на 2020 рік . Так, відповідно до цього плану, загалом з перевірками завітають до 44 тисяч 119-ти суб’єктів господарювання, з них 862 ведуть свою діяльність в різних куточках Закарпатської області.
Йдеться і про перевірки фізичних осіб, і ТОВ та ТзОВ, ПАТ, ДП, і громадських організацій, і навчальних закладів, і фермерських та сільських господарств, управлінь, комунальних підприємств, заводів, фабрик, кооперативів, торгових центрів, ринків та інших суб’єктів господарювання, де у 2020 році здійснюватимуть заходи державного нагляду (контролю).
У затвердженому Плані вказано адреси суб’єктів господарювання, які підпадають під перевірку, а також наступне: 
- ступінь ризику (незначний, середній чи високий); - дату початку перевірки та її строк; - найменування контролюючого органу;
- предмет перевірки:
  • додержання ліцензіатами вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення;
  • додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки.
З повним переліком тих, кого мають намір перевірити у 2020-му можна переглянути за наступним посиланням - Річний план здійснення заходів державного нагляду (контролю) ДСНС на 2020 рік .
Саша Клімова

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!