• Головна
  • З'явилися подробиці убивства двох чоловіків із Тернопільщини у Польщі
16:31, 11 грудня 2019 р.

З'явилися подробиці убивства двох чоловіків із Тернопільщини у Польщі

Трагедія із українцями в східній Польщі сколихнула весь світ: 8 грудня в місті Доброслав у комуні Пулави, розташованій на річці Вісла, в одному з житлових будинків правоохоронці знайшли тіла двох чоловіків.

Як раніше ми вже повідомляли, жертвами стали мешканці Тернопільщини, які працювали в школі. В грудних клітках потерпілих виявлено численні колото-різані рани, які, очевидно, стали причиною смерті.

Як інформує "Rz", двоє українців приїхали в Польщу на заробітки, у них була тимчасова робоча віза. Вони влаштувалися працювати в місцевому розпліднику, де займалися вирощуванням дерев і чагарників на продаж. Їхні тіла виявив інший працівник біля ферми, де вони проживали, близько 13:00 і повідомив в поліцію.

Невеличке місто, що знаходиться у декількох кілометрах від Любліна перелякала моторошна трагедія. 50 тисяч мешканців, де практично кожен знає один одного не може оговтатись від страшного подвійного вбивства.

Як повідомляє "Zahid", 36-річний українець на ім’я Сергій (прізвище не вказано), який в ніч з 7 на 8 грудня жорстоко зарізав двох заробітчан з Тернопільщини у польському Доброславові, визнав провину. Відомо, що одному з чоловіків він завдав 18 ударів ножем, іншому – п’ять.

У вівторок, 10 грудня, вбивцю допитали на суді. Зі судових матеріалів випливає, що вбивця разом з вбитими працював на одному розсаднику. Там працювали й проживали сезонні працівники, серед яких також були українці.

За тиждень до вбивства, а саме – в понеділок, 2 грудня, 36-річний Сергій С. увірвався до житла заробітчан та викрав звідти 2400 злотих готівкою та особисті предмети, вартістю 50 злотих.

Потім, у ніч з 7 на 8 грудня, 36-річний українець знову увірвався до житла своїх земляків і зарізав їх. 35-річному Володимиру Боднару він завдав 18 ударів ножем у груди та живіт, а іншому заробітчанину на ім’я Петро П. (повне прізвище і вік не вказані) – п’ять ударів ножем у груди та шию. Чоловіки загинули на місці.

Після вбивства Сергій С. забрав із кімнати вбитих 200 доларів, а тіла залишив на місці злочину. Їх виявили близько 13:00 неділі, 8 грудня. Ймовірного вбивцю затримали в іншому районі увечері в неділю, він перебував під впливом алкоголю.

36-річному українцеві Сергію С. польські правоохоронці інкримінують вбивство з особливою жорстокістю, крадіжку та проникнення в чуже житло.

10 грудня польський суд помістив українця до СІЗО на три місяці. Йому загрожує 12 років в’язниці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вбивство #двоє #чоловіків #мешканці #Тернопільщини
Оголошення
live comments feed...