Як носити екошубу цієї зими: 5 ідей від українських зірок

Як носити екошубу цієї зими: 5 ідей від українських зірок | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/tonya_papernaya

Надихайся стильними прикладами!

Поділитися:

Тренд на все екологічне лише набирає обертів. Він стосується різних сфер нашого життя, а зокрема й моди. У новому холодному сезоні чимало дизайнерів зі світовим іменем відмовилися використовувати у своїх колекція натуральне хутро й охоче замінили його на штучне. 

Підтримали екоідею селебріті та фешионісти з усього світу. Українські красуні не стоять у стороні й обирають модні шуби виключно зі штучного хутра, таким чином, диктуючи моду. Тому зовсім не дивно, що одним із найгарячіших трендів зими 2020 стала саме вона. Розбираємось, із чим міксувати пухнастий верхній одяг на прикладах вітчизняних селебріті. 

Донька відомої української акторки Ольги Сумської — Тоня Поперна нещодавно опублікувала у своєму мікроблозі серію фото, на яких позує у білій екошубі фасону oversize. Модниця вирішила поєднати верхній одяг із бежевим светром, чорними скінні, ботфортами на підборах та сумкою на ланцюжку. Впадає в око й масивний аксесуар — перстень. До слова, саме такі прикраси здатні зробити лук ще більш невимушеним та зібраним. 

Фото: instagram/tonya_papernaya

Ще один чарівний приклад, як носити шубу зі штучного хутра цієї зими, демонструє ведуча Катя Осадча. В особливо холодні дні зірка пропонує компонувати хутряний верхній одяг з об'ємним шарфом і теплою шапкою, прикрашеними принтом із лого. Широкі спортивні штани з лампасами і «татові» кросівки — гармонійні атрибути образу на щодень. 

Фото: instagram/kosadcha

Якщо ж збираєшся на важливий світський захід, бери приклад зі співачки Насті Каменських. На ній — провокаційна блискуча мікросукня та пудрова екошуба. До речі, це вдала ідея луку для новорічної ночі. Перлове намисто, підбори, виразний мейк — і ти станеш королевою!

Фото: instagram/kamenskux

А далі трохи романтики від суперфіналістки «Танців з зірками» Анни Різатдінової. Поєднай ніжно-рожеву шубу з масивними чобітками у стилі гімнастки і почувайся комфортно та стильно. 

Фото: instagram/anna_rizatdinova

Наостанок співачка Надя Дорофєєва надихає не знімати шубу й навесні. У теплу пору зможеш поєднати її із кюлотами та улюбленими босоніжками. Дивись!

Фото: instagram/nadyadorofeeva

Нагадуємо, сайт 1plus1.ua регулярно розповідає тобі більше про найактуальніші модні тенденції. Залишайся в курсі трендів і читай більше цікавих добірок:

1. Наймодніші светри зими 2020: Скандинавія, мінімалізм і волани

2. Готуємося до Нового року: 10 б’юті-засобів, які тобі потрібні вже зараз

3. 5 пуховиків, у яких тобі не будуть страшні морози 

4. Наймодніший макіяж для новорічної ночі: 5 вкрай потрібних засобів

5. Модні орієнтири: 5 трендів зими 2020, які захочеш спробувати

6. 5 модних тенденцій, які залишаться актуальними в 2020

7. Модний словник: 10 назв одягу, які мало хто знає

Новини по темі