Новини

Вперед і вгору: Зеленський пообіцяв прискорити “турборежим” у 2020 році

Вперед і вгору: Зеленський пообіцяв прискорити “турборежим” у 2020 році

Рейтерс

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв прискорити “турборежим” влади у наступному, 2020, році.

Про це він написав у колонці для журналу “НВ.Україна”, номер якого присвячений прогнозам на 2020 рік.

Президент назвав “формулу майбутнього” для України з п’яти чинників – мир, прозорі правила гри, інвестиції, якісна інфраструктура і народовладдя.

На думку Зеленського, мир передбачає повернення Україні територій і наших людей, а також припинення обстрілів, “прозорі правила гри” – включають перемогу над корупцією, справедливі суди, ліквідацію привілеїв для обраних і жорсткі рамки повноважень для чиновників.
Для залучення інвестицій Зеленський планує побудувати нову податкову систему і створити прозорі ринки, які не контролюватимуть корупціонери і рейдери.

А якісна інфраструктура, на думку Зеленського, це не тільки дороги, але і інші галузі: медична, освітня, цифрова, енергетична, фінансова та комунальна.

“Ми вже почали втілювати в життя цей підхід. Можна скільки завгодно сміятися над “турборежимом” роботи влади, але не можна не визнати: в країні йдуть зміни, на які не наважувалися цілі покоління українських політиків. У 2020-му темп змін буде тільки наростати – за всіма п’ятьма напрямками. Зачароване коло розвитку розімкнули. І тепер тільки один шлях: вперед і вгору”, – написав Зеленський.

У НОВІЙ РАДІ НЕ БУЛО “ТУРБОРЕЖИМУ”: СТАТИСТИКА ВІД КОМІТЕТУ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ

Раніше політолог, ведучий “Прямого” Тарас Березовець заявив, що на зустрічі з Путіним у Парижі Зеленський хоче перетворити свій турборежим на турбодиктатуру.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.