У центрі Львова таксист зі спільником вирвали автівкою iBoх (ФОТО)

Новини 17 Січня, 2020 2 261

Фото: НПУ

Зловмисники “потрошили” платіжний термінал в одному з центральних парків міста

У Львові таксист та його приятель, викрали  iBoх на одній з вулиць Львова.

Як пише “Четверта студія”, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у ФБ повідомив, що водій таксі, своїйм легковиком вирвав  iBoх з місця встановлення, далі разом зі спільником завезли термінал в парк, розбили його і витягли гроші. Згодом, поліція затримала обох.

Подія сталася сьогодні, 17 січня, вночі.

Скриншот ФБ

“17.01.2020 о 03:00. По вВул. Городоцька 4, поліція затримала за підозрою викрадачів «айбоксів», Таксист з другом вирвали «айбокс» машиною, в парку його розбили витягнули гроші. Їх затримали”, – повідомив Зінкевич.

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, у Львові правоохоронці затримали зловмисників, причетних до зухвалого викрадення платіжного терміналу.

Сьогодні, 17 січня, близько 2.10 на оперативну лінію 102 зателефонував львів’янин, котрий повідомив, що на вулиці Огієнка двоє чоловіків викрали платіжний термінал  iBoх, прикріплений до стіни будинку, завантажили його в автомобіль-таксі та втекли.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Тим часом співробітники Ситуаційного центру поліції Львівщини передали орієнтування на зловмисників підрозділам поліції та відстежили маршрут руху автомобіля зловмисників.

“Завдяки злагодженій роботі співробітників різних підрозділів поліції, близько 2.50 патрульні поліцейські зупинили “Шкоду” у центрі Львова та затримали зловмисників. Їх особи встановлені – це мешканці Львова віком 28 та 29 років, обидва раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності. Окремо хочу подякувати чоловіку, котрий став очевидцем скоєння злочину та повідомив про це у поліцію – він дуже допоміг нам”- зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

За фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – до п’яти років позбавлення волі. Проводяться першочергове слідчі дії.

 

Коментарі

Позначки: , , ,