Волинь Новини

У Луцьку «сонячні» діти отримали святкові подарунки. ФОТО

Представники Луцької міської ради привітали з різдвяно-новорічними святами вихованців громадської організації “Батьки дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями в розвитку”.

Подарунки вихованцям вручили у п’ятницю, 17 січня в приміщенні громадської організації.

Члени ГО «Батьки дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями в розвитку» підготували невеличкий виступ. Вони всі разом співали колядки, віншували присутніх з різдвяними святами, читали вірші.

Зокрема, Богдан Кравчук прочитав власний вірш про Різдво.

«Хай цей рік буде для вас ще більш успішний, ніж попередній. Миру вам усім, добре, здоров`я, взаємоповаги та взаєморозуміння. Хай Господь благословить на успіх та процвітання вас усіх і вашу організацію», – сказав радник міського голови Ігор Поліщук.

Члени громадської організації вручили теж привітали Ігоря Поліщука, заступника Луцького міського голови Ірину Чебелюк та очільницю управління соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ліну Галан і вручили їм власноруч виготовлені вироби – баночки для свяченої води на Водохреще.

Діти отримали солодкі подарунки.

Під час зустрічі також керівниця організації Олена Мельник підсумувала роботу у минулому році, розповіла про досягнення, визначні події та потреби членів ГО.

     

Leave a Comment