Волинь Новини

У луцькому караоке-клубі грузин «обчистив» дівчат

У Луцьку грузин під час відпочинку в одному із розважальних закладів  міста обікрав двох дівчат.

Про це інтернет-виданню ВолинInfa стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волині.

Так, 22 брезня раніше судимий уродженець міста Тбілісі, під час відпочинку в караоке клубі «Паганіні», що знаходиться на вулиці  Електроапаратній, вкрав зі столу телефон Іphone 7, вартістю майже 7 тисяч гривень.

В той вечір, жертвою чоловіка стала ще одна відпочивальниця закладу. Зловмисник скористався неуважністю дівчини вкрав з її сумочки 200 гривень та Iphone 5, вартістю понад 2 тисячі гривень.

30 травня підсудний вчинив схожий злочин на АЗС «WOG» в селі Липини Луцького району. Там він вкрав телефони «Meizu M6 Note» вартістю 2283 гривні, «Xiaomi Redmi 6», вартістю 2630 гривень.

Чоловік свою вину у крадіжці телефонів у караоке клубі визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому. У вироку йдеться,що потерпілим відшкодували всі збитки.

Щодо випадку на заправці, підсудний своєї вини не визнав. Він пояснив, що у вказаний день перебував у приміщенні АЗС разом з товаришем. Телефони взяв, оскільки вони лежали на столику, за яким він сидів. Чоловік пояснив, що просто переплутав та взяв за звичкою, бо хотів побачити їх номери. Підсудний просив виправдати його за цим епізодом. Він вважає обвинувачення необґрунтованим, оскільки через пів години телефони повернув.

Відтак, суд визнав підсудного винним крадіжках та призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі, приєднавши до цього терміну частково невідбуте покарання Луцького міськрайонного суду Волинської області від 29 грудня 2017 року – 1 рік і 1місяць позбавлення волі.

Отже, телефонний злодій проведе за ґратами 4 роки і один місяць.

Leave a Comment