ССО взяла під охорону черговий суд на Волині

15:28, 17 января 2020
Для нових співробітників Теруправління Служби судової охорони провели інструктаж.
ССО взяла під охорону черговий суд на Волині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Від п’ятниці, 17 січня, Волинський окружний адміністративний суд — під охороною Служби судової охорони. Про це інформує прес-служба ССО.

«Взяття об’єкту правосуддя під охорону Служби судової охорони відбулося урочисто. Особовий склад, який заступав на забезпечення безпеки цієї судової установи, вишикувався у залі засідань», — йдеться у повідомленні.

Заступник голови Волинського окружного адміністративного суду Віктор Мачульський привітав співробітників Служби з початком служби у стінах судової установи й побажав пильності в роботі та професійності у вчинках.

«Ми знаємо, що на Службу судової охорони покладено великий обсяг відповідальних завдань. Радий вітати сьогодні вас у нашому суді й зичу здоров’я та наснаги в несенні служби», — побажав Віктор Мачульський.

Зі свого боку, начальник Територіально управління Служби судової охорони у Волинській області полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва зазначив, що суспільство вимагає від співробітників Служби високого професіоналізму, гідного несення служби та надійності.

«Від нас із вами залежить безпека усіх присутніх у судових установах, спокій та правопорядок у приміщеннях і поза ними. Будьте гідні звання співробітника Служби судової охорони, адже стояти на варті верховенства права відповідально та почесно», — підкреслив полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва.

Завершився захід інструктажем співробітників Територіального управління Служби у Волинській області щодо особливостей охорони приміщень суду.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що 8 січня співробітники Територіального управління Служби судової охорони взяли під свою охорону першу у новому 2020 році судову установу — Господарський суд Волинської області. 

Також ССО взяла під охорону три судові установи у Полтаві й Івано-Франківську.

Крім цього, три судові установи міста Дніпра перейшли під охорону ССО.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Лариса Рогач
    Лариса Рогач
    голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
  • Віктор Валюх
    Віктор Валюх
    голова Волинського окружного адміністративного суду
  • Олена Білоконь
    Олена Білоконь
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Євген Синельников
    Євген Синельников
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді