Дмитро Комаров розсекретив країну нового сезону "Світу навиворіт"

Дмитро Комаров розсекретив країну нового сезону "Світу навиворіт"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Прем'єра відбудеться вже скоро на каналі "1+1".

Прихильники "Світу навиворіт" вже давно гадають, куди вирушив головний український мандрівник Дмитро Комаров і якій країні буде присвячений наступний сезон програми.

За 9 років існування тревел-шоу телеведучий встиг показати глядачам "виворіт" Індії, Камбоджі, Африки, В'єтнаму, Індонезії, Латинської Америки, Болівії, Непалу, Японії і Бразилії. І напередодні старту нового сезону на "1+1" Дмитро Комаров нарешті розкрив карти і розсекретив, де відбулася його чергова експедиція.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

На низку прохань телеглядачів, новий 11-й сезон програми "Світ навиворіт" буде присвячений Китаю - найбільш населеній країні світу. Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв провели майже пів року на зніманнях у Піднебесній, щоб дізнатися головний секрет успіху китайського народу - як створити надрозвинену економіку, зберігши свої найдавніші традиції і цінності.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Дмитро Комаров мріяв зняти китайський сезон близько 10 років. Телеведучий зізнався, що поїздка в цю країну стала особливою не лише для програми "Світ навиворіт", а й для нього самого.

"Я мріяв про цю експедицію з першого дня існування програми. І мріяв недарма. Китай - країна, яка мене приголомшила і в яку хочеться повертатися. Вона перевершила всі мої очікування, і скажу вам чесно, я закохався в неї. Неймовірна культура, історія і традиції точно не залишать наших глядачів байдужими", – поділився Дмитро Комаров.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

У новому випуску ведучий на кілька днів стане послушником найвідомішого в світі монастиря Шаолінь, щоб вперше показати вам його зсередини. Там глядачі дізнаються, як тренуваннями можна розвинути надлюдські здібності і навчитися стояти на одному пальці.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

"Побачимо суперсучасні Шанхай і Пекін, покажемо найгарніші і найвіддаленіші регіони країни. Будемо працювати на сорокоградусній спеці і за сорокаградусного морозу. Познайомимося з народностями Китаю і дізнаємося, як дожити до 100 років, жодного разу в житті не заходячи в аптеку. Казкового і неймовірного буде дуже багато. Після цієї поїздки я багато чого змінив у своєму житті сам. Наприклад, ставлення до способів лікування і, головне, профілактики хвороб китайськими методами", - додав телеведучий.

Китай - країна, в якій дивним чином поєднуються сучасні та стародавні традиції, мегаполіси і незаймана природа, тисячолітні обряди і високотехнологічні ноу-хау. Тут хмарочоси будуються за законами феншуя, цілі міста зводяться всього за місяці, а первозданна природа має настільки казковий вигляд, що нагадує замальовки до фільмів в стилі фентезі.

Яким побачить Китай Дмитро Комаров - дивіться скоро в наймасштабнішому сезоні "Світу навиворіт" на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація