Ратнівським рятувальникам купили новий автомобіль та спецобладнання

18 Січня 2020, 14:10
У ратнівських рятувальників з'явився новий автомобіль та спецобладнання 1224
У ратнівських рятувальників з'явився новий автомобіль та спецобладнання

Новий пожежний автомобіль та спеціальне рятувальне обладнання отримали працівники 14 Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Волинській області.

Про це повідомляє Відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Після підсумкової наради, працівники ДСНС продемонстрували сучасну спецмашину, апарати на стисненому повітрі та індивідуальні панорамні маски.

Автомобіль придбали за кошти Державного бюджету, загальна вартість якого становить понад чотири мільйони гривень. Він укомплектований сучасним необхідним обладнанням та дасть можливість бійцям ДСНС більш якісно й ефективно виконувати поставлені завдання не тільки при гасінні пожеж, а й при ліквідації різних надзвичайних ситуацій.

Окрім цього, особовому складу місцевої частини вручили вісім апаратів на стисненому повітрі MSA Auer Air Go Fixразом із 32 індивідуальними панорамними масками (вартість одного апарата становить 40 тисяч гривень).

Дані апарати дають змогу рятувальникам працювати та виконувати завдання з порятунку людей та гасіння пожеж в умовах сильної задимленості в не придатному для дихання середовищі.








Читайте також: У Ратному рятувальники вивільнили собак з трьох-метрової ями 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024