У селі Мощена відкрили спортивний майданчик за 1,5 мільйона

18 Січня 2020, 18:11
4068

У Люблинецькій громаді відкрили мультифункціональний спортивний майданчик.

17 січня у селі Мощена на території філії опорного навчального закладу «Люблинецька ЗОШ I-III ступенів» відбулося урочисте відкриття мультифункціонального майданчика зі штучним покриттям для занять ігровими видами спорту. Про це повідомили у секторі організаційної та інформаційної діяльності апарату Ковельської райдержадміністрації.

Радісну подію у житті місцевих жителів, особливо дітей та молоді, прибули розділити заступник голови обласної ради Юрій Поліщук, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, голова районної ради Андрій Броїло, голова Любинецької об’єднаної територіальної громади Наталія Сіховська, працівники виконавчого апарату селищної ради, представники духовенства.

Після перерізання символічної стрічки, освячення спортивного об’єкта, щирих вітань представників влади майданчик оглянули всі охочі, а юні спортсмени поспішили випробувати футбольне поле у грі.

Мультифункціональний майданчик, який призначений для занять щонайменше з чотирьох ігрових видів спорту, має спеціальне покриття, розмітку для різних видів спорту та необхідне обладнання.

Будівництво цього спортивного об'єкту відбувалося за умовами співфінансування: субвенція з державного бюджету і місцевий бюджет. Загальна кошторисна вартість майданчика становить 1 573 989 гривень.




Коментарі
19 Січня 2020, 20:52
Не тільки в Ковелі відмивають гроші...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024