У Луцьк їде скрипаль-віртуоз Олександр Божик

18 Січня 2020, 17:41
Олександр Божик 3865
Олександр Божик

Наприкінці січня у Луцьку відбудеться найдрайвовіший концерт цієї зими – масштабне музичне дійство на чолі з скрипалем-віртуозом Олександром Божиком у супроводі потужного рок-оркестру охопить увесь спектр ваших емоцій: світові хіти, авторська музика, класика у сучасній обробці та саундтреки до кінофільмів – усе це органічно поєдналося в неймовірно-енергетичному музичному шоу, яке було занесено до «Книги Рекордів України».

Пише «Таблоїд Волині».

Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор, шоумен, справжнє явище у сучасному музичному просторі, майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Йому однаково підвладні як класика, так і рок-, поп-, етно-музика. Суперфіналіст популярного шоу «Україна має талант», рекордсмен «Книги Рекордів України», учасник багатьох талант-шоу, серед яких: «Хвилина слави», «Британія має талант», «Італія має талант». Після свого феєричного виступу на польському шоу «Mam talent» його назвали «Джиммі Хендріксом серед скрипалів».


Квиток на концерт Олександра Божика у супроводі великого рок-оркестру – це найкращий подарунок до новорічних свят! Музика Вівальді, Гріга, Coldplay, Imagine Dragons, Nirvana, AC/DC, Майкла Джексона, Ганса Ціммера та інших створять неймовірний настрій на увесь наступний рік.


Лише один концерт на сцені Драмтеатру – 24 січня, о 19:00. Не пропустіть, буде гаряче!

Квитки можна придбати за посиланням.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром