Локачі: найкращих пожежників нагородили подяками

19 Січня 2020, 11:37
1670

У Локачинській райдержадміністрації відбулось підбиття підсумків діяльності за 2019 рік працівників Локачинського районного сектору та 15 ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області та нагородження подяками.

Нарада відбулася 17січня. Про це повіомляють у Управлінні ДСНС України у Волинській області.

У підсумковій нараді під головуванням заступника начальника Управління  з реагування на надзвичайні ситуації УДСНС України у Волинській області полковника служби цивільного захисту Віктора Милостивого взяли участь голова Локачинської райдержадміністрації Віктор Дудечко та особовий склад районного сектору та 15-ї ДПРЧ.

Читайте також: Що робили локачинські рятувальники у казначейській службі.

Про результати діяльності сектору та 15 ДПРЧ доповів начальник Локачинського районного сектору Руслан Лишук, який проінформував, що протягом 2019 року на території району рятувальники ліквідували 35 пожеж (10 з яких пожежі в сухої рослинності), основними причинами яких були необережне поводження з вогнем та коротке замкнення електромережі.

Читайте також: У Локачинському районі знешкодили боєприпаси.

Йшлося про наглядово-профілактичні заходи, які здійснювались протягом року, а це і  проведення перевірок стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів району, і відпрацювань житлового сектору з роз’ясненням громадянам вимог пожежної безпеки. В цілому ж зазначили загальний обсяг виконаних робіт підрозділу  за 2019 рік.

За належне виконання своїх службових обов’язків найкращих працівників підрозділу нагородили подяками голови Локачинської РДА та начальника Управління ДСНС у Волинській області.  

Читайте також: Головний рятувальник Локачинщини з нагоди професійного свята поділився хорошими моментами нинішнього року.

 

У підсумку обговорили проблемні питання та визначили основні пріоритети у подальшій діяльності.

Читайте також: На Локачинщині виявили чоловіків, які спалювали післяжнивні залишки.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39