Екс-керівника ДАІ Харківщини затримали п’яним за кермом, - активісти

У Києві зупинили екс-керівника управління ДАІ в Харківській області Олександра Єршова

Екс-керівника ДАІ Харківщини затримали п…

Про це повідомили активісти громадської ініціативи PITBULL KIEV, передає Depo.Харків.

За їхніми даними, вночі 19 січня Єршова виявили п'яним за кермом в Голосіївському районі Києва.

"Під одним з нічних закладів активісти звернули увагу на компанію людей, які за візуальними ознаками перебували в сильному алкогольному сп'янінні. Недовго спостерігаючи за ними, хлопці побачили, що один з членів цієї компанії прощається з колегами і направляється в сторону парковки. За кілька секунд чоловік сів за кермо автомобіля Range Rover Evoque. Як потім з'ясувалося, це Олександр Єршов", - сказано в дописі.

Активісти повідомили в поліцію про те, що водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння сів за кермо і на великій швидкості починає їхати містом. "Манера їзди у автомобіля була явно неадекватна, швидкість місцями перевищувала 100 кілометрів на годину (в спальному районі) і створювала не одну аварійну ситуацію", - зазначили активісти.

Активісти зупинили автомобіль і за кілька хвилин на місце прибули правоохоронці.

Водій відмовився надати полісменам документи та намагався "всіма способами піти з місця подій, вигукуючи, що "він за кермом не їхав, їхала дружина". За 5 хвилин на місце прибула жінка, відкрила авто та сіла на місце водія.

"Починається процес затримання. Пан Єршов чинить опір і десь близько шести-восьми співробітників намагаються кілька хвилин затримати водія. Успішно. Чоловік на землі, наручники на руках. В цей час, його дружина ходить і просить всіх не знімати на камери, зазначаючи що це "неправильно" і він полковник", - розповіли активісти.

Від огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився.

"Відповідні матеріали, пояснення свідків та Google, який дав нам зрозуміти, що це не просто п'яний водій, а в колишньому начальник ДАІ України, який подав у відставку в 2015 році", - додали активісти.

Олександр Єршов очолював управління ДАІ в Харківській області з 2012 по 2014 рік. Після цього очолював ДАІ України. З поліції Єршова звільнили в 2015 році за приховування статків.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові молода жінка зникла по дорозі додому з роботи

Читайте також: У Харкові схопили молодого чоловіка, який поштою отримав партію наркотиків 

У Харкові "на гарячому" затримали кур’єра з закладками

У Харкові невідома жінка загинула під колесами Volkswagen

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme