Колишня вінничанка замінить Ольгу Фреймут у шоу «Від пацанки до панянки»

Колишня вінничанка, політтехнологиня, журналістка Тетяна Мокріді стала директоркою школи леді в четвертому сезоні проєкту «Від пацанки до панянки» на Новому каналі. Прем’єра шоу відбудеться 17 лютого.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«На роль директора Школи ми шукали успішну жінку, яка досягла чогось у житті, і власним прикладом може показати учасницям, якою має бути сучасна дівчина. Усі кандидати проходили незвичайний кастинг. Ми з головним режисером грали ролі зухвалих “пацанок” і дивилися на реакцію. Тетяна – ідеальний директор. Як PR-менеджер, який працював у політиці, вона може бути незламною, навіть жорсткою. Але як мама – вона м’яка й співчутлива», – розповіла керівниця проєкту «Від пацанки до панянки» Ксенія Бабенко.

Тетяну Мокріді не вперше запрошували долучитися до шоу. За її словами, раніше відмовлялася через роботу та дітей.

«Цього року доньки пішли в перший клас, і в мене з’явився час. Який я вирішила присвятити іншим дітям – ученицям нашої Школи», – додала Тетяна Мокріді.

До речі, в цьому сезоні шоу буде ще одна вінничанка – але вже не серед ведучих, а серед учасниць.

Євгенія Мазур призналась редакторам програми, що заробляє на ігрових автоматах і крадіжках. Учасниці 19 років і вона готова на все, щоб отримати бажане. Каже, що користується слабкостями інших та “йде по головах”. Відомо, що дівчина не відчуває підтримки сім’ї та друзів. Втекти від самотності та буденності її допомагають наркотики.

“Заборонені речовини вона почала приймати ще в 15 років. Мама Жені не займалася її вихованням. Вона весь час їздила на заробітки, і залишала дочку на бабусю. Коли бабуся померла, Женя залишилася без нагляду. Пішла на вулицю, де її вихованням «зайнялися» вінницькі пацани”, – пишуть на сайті Нового каналу.

Батько Євгенії помер від передозування наркотиками, але лише під час зйомок шоу дівчина дізналася справжню причину його смерті.

Нагадаємо, на ювілейний сезон «МастерШеф» шукатиме кухарів у Вінниці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook