Вхiд на сайт
Авторизацiя

За крок до фіналу: хокейні команди області провели передфінальні поєдинки

За крок до фіналу: хокейні команди області провели передфінальні поєдинки


У суботу, 18 січня, на льодовій арені "Ice Land" в Ужгороді знову тривали запеклі хокейні двобої. Чемпіонат області добігає свого кінця, тож команди мали можливість останній раз перед фінальною частиною змагань продемонструвати свою майстерність, готовність до боротьби, а можливо й набрати потрібні очки для рішучих змін у турнірній таблиці.

Нагадаємо, Ужгородські вовки (капітан Сергій Ковач) ще до останнього кола забезпечили собі комфортну перевагу та закріпилися на верхівці турнірної таблиці Чемпіонату. А ось Шахтарським барсам (капітан Томаш Митуля) та Синевиру (капітан Валентин Свалявчик) потрібно було визначити, хто з них складе конкуренцію фавориту у фінальному поєдинку, а хто змагатиметься зі "Спартаком" (капітан Валентин Семаков) тільки за 3 місце.

Ужгородські вовки - Шахтарські барси
На поєдинок з лідером змагань барси вийшли у бойовій формі та з вірою у власні сили, однак навіть самовіддана гра червоно-чорних не змогла врятувати поєдинок. Першим забив Віктор Артемюк, а далі технічний Олександр Князев ефектним хет-триком у кожному з періодів довів гру до перемоги Ужгородських вовків. За барсів однією шайбою відзначився Олександр Дмітрієв. Відтак у підсумку 4:1 і барси поступаються Синевиру у праві на розіграш головного трофею змагань.

За крок до фіналу: хокейні команди області провели передфінальні поєдинки


Синевир - Спартак
Синевирці розпочали свій матч, розуміючи, що вони у фіналі і, по суті, гра зі Спартаком нічого не вирішує (команда Валентина Свалявчика мала перевагу над барсами за особистими зустрічами). Втім після першої пропущеної шайби у власні ворота "синевирці" мобілізувалися та показали на що здатні - у першому періоді спромоглися відповісти супернику 4 рази! Відтак у ході гри суперники обмінялися ще по одній забитій шайбі, а фінальний свисток зафіксував впевнено перемогу Синевира 5:2.

Тож 8 та 9 лютого на нас чекає запекла боротьба за головний трофей змагань між командами Ужгородські вовки та Синевир, а Спартак та Шахтарські барси з'ясовуватимуть, хто з них візьме бронзу змагань.

Слідкуйте за перебігом змагань на сторінках Закарпатського кореспондента.

За крок до фіналу: хокейні команди області провели передфінальні поєдинки

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: