• Головна
  • Вони повернулися: до України привезли тіла загиблих у катастрофі «Боїнгу» над Тегераном (ВІДЕО)
15:35, 19 січня 2020 р.
Надійне джерело

Вони повернулися: до України привезли тіла загиблих у катастрофі «Боїнгу» над Тегераном (ВІДЕО)

Вони повернулися: до України привезли тіла загиблих у катастрофі «Боїнгу» над Тегераном (ВІДЕО)

19-го січня близько одинадцятої ранку у аеропорту «Бориспіль» приземлився літак із тілами загиблих у авіакатастрофі «Боїнга» у іранському місті Тегеран. Із літака винесли труни із тілами одинадцяти загиблих у трагедії українців. Близько 11:40 катафалки із тілами виїхали із летовища та вирушили до терміналу В аеропорту «Борисполя». Біля злітної смуги літак разом із іншими зустрічали керівники держави – Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук та Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

Вони повернулися: до України привезли тіла загиблих у катастрофі «Боїнгу» над Тегераном (ВІДЕО), фото-1

Біля терміналу своїх загиблих колег зустрічали працівники МАУ. Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на офіс Президента України. Там оприлюднили відео церемонії прощання.

Прощання із загиблими відбудеться у терміналі В. Попрощатися із девятьма членами екіпажу та двома пасажирами зможуть до 19:00.

До України повернули тіла пілотів Олексія Наумкіна, Володимира Гапоненка, Сергія Хоменка, бортпровідників Катерини Статнік, Ігоря Матькова, Марії Микитюк, Дениса Лихна, Валерії Овчарук, Юлії Сологуб та двох пасажирів – Олени Малахової та Ольги Кобюк. 

Нагадаємо, 8-го січня під час вильоту із міста Тегеран впав "Боїнг" МАУ. На борту перебували 9 членів екіпажу та 167 пасажирів. В Україні у зв'язку із цим оголосили День жалоби. Спочатку причина падіння літака була невідомою, потім влада Ірану визнала, що український літак випадково збили двома ракетами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Україна #літак #Боїнг #повернення #прощання
Оголошення
live comments feed...