У Львові і Одесі автівки на узбіччі наїхали на людей

У Львові і Одесі автівки на узбіччі наїхали на людей

У Львові і Одесі автівки на узбіччі наїхали на людей

В Одесі нетверезий поліцейський збив шлагбаум, а у Львові водій в'їхав у зупинку.

В Одесі 27-річний працівник поліції в міжквартальному проїзді біля супермаркету збив шлагбаум та скоїв наїзд на пішоходів, а у Львові також біля торгового центру автомобіль в’їхав у зупинку громадського транспорту.

Про це повідомляють місцеві прес-служби поліції. 

“Аварія сталася в міжквартальному проїзді біля супермаркету на Люстдорфській дорозі в Одесі. За попередньою інформацією, нетверезий водій автомобіля "Опель" — 27-річний працівник поліції, перебуваючи поза службою, збив шлагбаум та скоїв наїзд на пішоходів”, - йдеться у повідомленні ГУ НП в Одеській області.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює обставини аварії. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України.

Крім того, про подію за участі поліцейського повідомлено працівників Державного бюро розслідувань.

А у Львові, біля одного з торгових центрів на вулиці Куліша, автомобіль марки BMW в’їхав у зупинку громадського транспорту. Водій іномарки не впорався з керуванням. На час інциденту на зупинці перебувало десять людей. За попередньою інформацією постраждала одна жінка, її госпіталізували.

На місці  також працює слідчо-оперативна група.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація