fbpx

Коли Ольга зважилася на розлучення, єдиною людиною, яку їй було шкода, була свекруха. Гарна, добра жінка, якій так не пощастило з сином.Одного разу свекруха покликала Ольгу в гості. Зайшовши в квартиру, жінка побачила в ній молодого чоловіка. Все закінчилося в РАЦСі. Що найцікавіше – свідком у Ольги була колишня свекруха

Колишня свекруха знайшла для Ольги нареченого…

У Ольги зовсім не склалося особисте життя – з чоловіком вона не жила, а мучилася. Постійно безробітний, він ні на одній роботі довше, ніж на тиждень не затримувався, а головне задоволення в житті вбачав в оковитій. Жінці порядком набридло таке життя. Нерви її були пошарпані до такої міри, що почалися проблеми з серцем. І Ольга зважилася на розлучення. За матеріалами

Єдиною людиною, якої їй було шкода в ситуації, що склалася, була свекруха. Гарна, добра жінка, якій так не пощастило з сином.

Ольга зняла квартиру і почала жити своїм життям. Зі свекрухою спілкуватися вона не перестала – ходила в гості, дзвонила, запрошувала до себе.

Не тому, що хотіла повернути чоловіка, а тому, що свекруха була важлива для неї сама по собі, як окрема людина. А чоловіка колишнього незабаром взагалі посадили. Доскакався.

Тоді Ольга дуже допомогла його матері морально. Їй не було до кого більше звернутися за підтримкою. Багато людей засуджували Ольгу за це. Мовляв, раз пішла, так треба відрізати всі контакти. Але Ольга так не вважала. Ця людина була для неї важливою.

Одного разу свекруха покликала її в гості. Зайшовши в квартиру, жінка виявила в ній молодого чоловіка. Свекруха представила його, як свого лікаря з поліклініки, який прийшов перевірити тиск і залишився на чай.

Олексій виявився приємним співрозмовником. Коли він пішов, свекруха почала його всіляко розхвалювати. Розумний, освічений, а тим більше неодружений. Ольга тоді тільки хмикнула у відповідь.

А через місяць, проходячи медогляд, потрапила на прийом до Олексія. І чоловік прямо в кабінеті запросив її на побачення. А потім на наступне.

Коротше кажучи, все закінчилося в РАЦСі. Що найцікавіше – свідком у Ольги була колишня свекруха. Ось такі оказії іноді викидає наше життя.

Не викреслюйте людей зі свого життя, і, можливо, вони вам ще знадобляться.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

You cannot copy content of this page